مطالب دورژانس

نحوه نصب ریل های قوطی دار در کرکره برقی دورژانس

کرکره-برقی دورژانس

نحوه نصب ریل های قوطی دار در کرکره های برقی، مطلبی است که در این مقاله به آن می پردازیم. کرکره برقی امروزه به یکی از انواع درب های اتوماتیک پرطرفدار تبدیل شده اند که به علت مزایای بیشماری که دارند در مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

در کرکره های برقی اجزای مختلفی به کار رفته است که یکی از اصلی ترین آنها انواع ریل ها می باشد. وجود ریل در کرکره ها بسیار ضروری بوده و بدون وجود آنها امکان حرکت کردن کرکره به راحتی وجود نخواهد داشت.

ریل های قوطی دار انواعی از ریل های کرکره برقی می باشند که برای نصب آنها نیاز به انجام دستورالعمل هایی می باشد. در ادامه به نحوه نصب ریل های قوطی دار به طور کامل پرداخته ایم.

معرفی کرکره برقی

همه شما کرکره ها را از قدیم می شناسید و آنها را در کوچه و خیابان های شهر مشاهده کرده اید.

در گذشته برای ایجاد امنیت در مغازه های مختلف، افراد از کرکره های سنتی استفاده می کردند و برای باز و بسته کردن آنها از نیروی دست خود بهره می بردند.

اما امروزه شکل و شمایل این کرکره ها دچار تغییرات زیادی شده و این درب ها به صورت اتوماتیک و برقی درآمده اند.

کرکره های برقی را امروزه به عنوان درب های اتوماتیک پر مصرف می شناسند و از آنها به عنوان درب های پارکینگ ها و مغازه های مختلف استفاده می نمایند.

کرکره های برقی دارای مزایای زیادی می باشند که از آن جمله می توان به راحتی در استفاده، زیبایی ظاهری، امنیت بالا، مقاوم در برابر باد و باران و غیره اشاره کرد.

طرح ها و رنگ های متنوعی از کرکره های برقی در بازار وجود دارد و افراد می توانند با توجه به نمای ساختمان خود رنگ و طرح مورد نظر را انتخاب نمایند.

اجزای کرکره برقی

کرکره های برقی شامل اجزا و قطعات مختلفی می باشند که وجود این اجزا برای کار کردن اتوماتیک درب ضروری و لازم می باشد.

این درب ها شامل تیغه های مختلف، موتور، ریل، قوطی، شفت یا لوله وسطی، صفحه پلیت، اندکپ و یاتاق، جا قفلی، ریسیور و برق اضطراری می باشند.

تیغه ها با قرار گرفتن در کنار یکدیگر، بدنه اصلی درب را تشکیل می دهند و در جنس های مختلفی مانند آلومینیوم، گالوانیزه، پلی کربنات و … تولید می شوند. همچنین این تیغه ها در دو نوع قوس دار و تخت دسته بندی می گردند.

موتورهای کرکره برقی در سه نوع سنترال، توبلار و ساید وجود دارند و موتور توبلار بیشترین کاربرد را در این نوع از درب ها دارد.

موتور کرکره برقی وظیفه دارد تا بالا و پایین رفتن اتوماتیک درب را انجام داده و هر یک از انواع گفته شده از ویژگی های متفاوتی برخوردار بوده و در مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

شفت کرکره برقی که به آن لوله وسطی نیز گفته می شود بخشی می باشد که تیغه ها به دور آن پیچیده شده و از جنس فولاد می باشند.

یکی از قسمت های مهم کرکره برقی ریل می باشد که تیغه ها از آن عبور کرده و به سمت بالا و پایین حرکت می کنند. در واقع این ریل ها هستند که مسیر حرکت کرکره را مشخص می کنند.

قوطی ها هم در دو طرف چهارچوب درب قرار داده شده اند و نصب آنها باید به صورت بسیار دقیق صورت گیرد. با توجه به این که کرکره برقی دارای چه ابعاد و اندازه ای باشد قوطی ها نیز در همان سایز انتخاب می گردند.

صفحه پلیت بر روی قوطی قرار گرفته و تجهیزات جانبی مربوط به کرکره برقی درون آن قرار داده می شود. در ادامه به ارائه توضیحات بیشتر در رابطه با ریل کرکره برقی می پردازیم.

ریل کرکره برقی چیست

ریل-الومنیومی دورژانس

همانطور که می دانید کرکره های برقی به شکل عمودی به بالا و پایین حرکت می کنند و برای حرکت کردن نیازمند راهنماهایی می باشند که در واقع به این گایدها، ریل گفته می شود. ریل ها به صورت ناودانی شکل و شبیه به حرف U لاتین می باشند و در انواع مختلفی وجود دارند. درون ریل کرکره برقی، قطعه ای به نام مویی یا لاستیکی تعبیه شده است که باعث می شود ریل و تیغه های کرکره برقی دچار ساییدگی درون ریل نگردند.

بسته به این که تیغه کرکره برقی از چه جنسی باشد، ریل را نیز از جنس متناسب با تیغه انتخاب می کنند. به عنوان مثال در تیغه هایی که از جنس گالوانیزه هستند، ریل هایی را به کار می برند که آهنی بوده و در تیغه هایی که آلومینیومی یا پلی کربناتی می باشند ریل های آلومینیومی را مورد استفاده قرار می دهند.

ریل آهنی دارای لبه هایی با اندازه های شش، هشت و ده سانتی متری می باشند و بسته به اندازه تیغه هر یک را مورد استفاده قرار می دهند. ریل های آلومینیومی نیز در دو نوع وجود دارد که یکی از آنها ریل های قوطی دار و دیگری ریل های معمولی و بدون قوطی می باشد. ریل های قوطی دار در وطی های با انداز یک، دو و سه سانتی متری وجود دارند.

ریل هایی به نام ریل های اتوماتیک نیز وجود دارد که پشت پروفیل دار بوده و از روبه رو به پروفیل ها پیچ شده اند. تمامی ریل های گفته شده با استفاده از مویی پرزدار می گردند و به این ترتیب از ورود هرگونه گرد و غبار به داخل ریل و تیغه ها جلوگیری می شود. در انتخاب ریل ها باید دقت زیادی را به خرج داد چرا که امنیت یک کرکره برقی به جنس تیغه ها و نوع ریل به کار رفته در آنها بستگی دارد.

ریل های قوطی دار چگونه نصب می شوند

نصب ریل های قوطی دار نیازمند رعایت اصول و قواعدی می باشد که باید توسط نصاب حرفه ای مورد توجه قرار گیرد.

ریل ها را با استفاده از پیچ مخصوص به پروفیل محکم می کنند تا تیغه ها بتوانند به راحتی بر روی آنها حرکت نمایند.

برای انجام این کار نیاز است تا در ابتدا با استفاده از یک مته با سایز 10 قوطی که در پشت ریل قرار گرفته است را سوراخ نمایید.

در ادامه باید یک سوراخ نیز در قسمت دوم قوطی ایجاد گردد که که این سوراخ بایستی کوچک تر از سوزرخ قبلی بوده تا قوطی بتواند با انتهایی پیچ درگیری داشته باشد و محکم شود.

پس از آن ریل بر روی پروفیل پیچ می شود و به این صورت پیچ وارد فضای داخلی قوطی می گردد. هنگامی که تیغه ها به سمت بالا و پایین حرکت می کنند هیچ گونه درگیری با پیچ به وجود نیامده و این کار به صورت کاملا روان انجام می گیرد.

استفاده از ریل های قوطی دار برای این کار بهتر بوده چرا که ریل هایی که دارای قوطی نمی باشند نیاز به سفت کردن زیاد پیچ ها می باشد.

اگر پیچ ها در این گونه ریل ها کاملا سفت نگردند امکان درگیر شدن تیغه ها با کپس وجود داشته و موجب بروز مشکلاتی در کرکره می گردد.

پیش از نصب پروفیل و ریل باید اندازه دقیق پروفیل را مشخص نمود. سایز 40*40 بهترین اندازه برای پروفیل بوده و باید آن را به گونه ای نصب کرد که کاملا به صورت عمود بر زمین قرار گیرد.

ریل ها باید حدود 40 سانتی متر کوتاه تر از پروفیل ها بریده شوند. دلیل این امر این است که موتور همیشه در پایین تر از سقف نصب می گردد و نیاز است تا پیش از آن که تیغه ها به سقف برسند از ریل خارج شوند و در صورتی که ریل بلند تر باشد این کار امکان پذیر نبوده و منجر به خرابی ریل و تیغه ها می گردد.

نیاز است تا پیش از آن که به نصب پروفیل ها بپردازید ریل ها را بر روی پروفیل مونتاژ نمایید و آن را به صورت همزمان بر روی کار نصب کنید.

شرکت فنی مهندسی دورژانس با 27 سال سابقه درخشان در زمینه فروش،نصب و تعمیر انواع کرکره های برقی ایرانی و خارجی و نماینده انحصاری محصولات ایتالیا در ایران مفتخر است که بصورت 24 ساعته در حال خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.
شما میتوانید از طریق وبسایت ما با محصولات ما و تیم دورژانس یبیشتر آشنا شوید و همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان دورژانس با شماره زیر تماس بگیرید

69 33 00 91 

خدمات درب اتوماتیک دورژانس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *