برد در برقی مجموعه ای مدارات و آی سی های مختلف است که وظیفه کنترل و هدایت درب پارکینگ را بر عهده دارد. این برد فرمان ارسالی از سوی ریموت کنترل را دریافت کرده و آن را به موتور الکتریکی و جک ها منتقل می کند. به این ترتیب در پارکینگ در جهت مورد نظر کاربر به حرکت در می آید. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با برد فرمان و نحوه عیب یابی آن ما را تا انتهای مقاله همراهی نمایید.
در یک سیستم درب اتوماتیک اجزا و قطعات مختلفی با هم همکاری می کنند تا عملیات باز و بست درب به صورت خودکار و بدون نیاز مستقیم به انسان انجام شود. این قطعات شامل استاتور (سیم پیچ)، روتور (چرخانه موتور)، دنده برنجی، میل ماردان، موتور الکتریکی، قفل برقی، لولای بازویی درب، جک برقی، سنسور چشمی در برقی الکترونیک، ریموت کنترل، دکمه خلاص کن، فتوسل و برد در برقی می باشد.
هر یک از این قطعات وظیفه به خصوصی دارند که بروز آسیب در آن ها منجر به اختلال در عملکرد کلی سیستم خواهد شد. با این حال در این مقاله اختصاصا به وظایف برد در برقی می پردازیم.
قطعات تشکیل دهنده برد در برقی شامل چه مواردی است؟

بهترین برد در برقی خود نیز از بخش های مختلفی تشکیل شده که در هر یک از این بخش ها قطعات و اجزای مختلفی در حال انجام وظیفه هستند. برخی از مهمترین قطعات موجود در مدار برد فرمان شامل برد اصلی، ترانس تغذیه، کارت رادیویی و ترمینال، فیوز دیپ سوئیچ، لامپ های ال ای دی و صفحه نمایشگر می باشند.
همان طور که گفتیم هر یک از این قطعات وظیفه به خصوصی دارند. به طور مثال ترانس تغذیه، جریان الکتریکی مورد نیاز در مدار برد در برقی را فراهم می آورد. لامپ های LED برای معرفی حالت های سیستم و اطلاع یافتن از وضعیت سلامت برخی قطعات مهم به کار می رود.
برد در برقی موظف است تمام کارها و حرکت های جک پارکینگ و دیگر اجزای سیستم درب اتوماتیک را مورد کنترل و هدایت قرار دهد. این برد در واقع مجموعه از مدارات الکترونیکی است که در قالب مغر متفکر سیستم عمل می کند. در واقع برد فرمان دستوراتی در جهت مسیر حرکت درب برای باز یا بسته شدن، توقف آن هنگام مواجه با مانع و … را به اجزای سیستم ارسال می کند.
در اغلب سیستم های درب پارکینگ اتوماتیک، برد فرمان برای ارسال دستورات و کنترل سایر قطعات سیستم از ارتباطات بی سیم بهره می برد.
نشانه های خرابی برد در برقی چیست؟
