از درب شیشه ای عموما به عنوان درهای نفر رو یاد میشوند. آنها میتوانند به صورت دستی و یا اتوماتیک تهیه شوند. در مرحله اول هدف از بکارگیری آنها، سهولت در تردد است. در مرحله بعد از زیبایی و شفافیت آنها برای جذابیت فضای داخلی و خارجی ساختمان استفاده خواهد شد.
آنها به راحتی میتوانند، فضاهای مختلف را از یکدیگر جدا کرده و در عین حال، ارتباطی موثر بین آنها ایجاد کنند. آنها در طرحهای مختلفی ساخته میشوند. برخی از آنها برای اماکن بزرگ فروشگاهی و تجاری مناسب بوده و برخی دیگر برای ساختمانهای مسکونی و اداری.
برای دربهای شیشهایی لتها متنوع، در سایزهای مختلف در نظر گرفته خواهد شد. این امر انعطافپذیری آنها را نشان میدهد. منظور از لت، همان لنگههای در است. اگر دهانه ورودی عرض مناسبی داشته باشد، میتوان از درب شیشه ای کشویی استفاده کرد.
آنها سیستم ساده ای داشته و برای باز و بسته شدن نیازی به چرخش 90 درجه نخواهند داشت . لتهای درب به سمت پهلوها هدایت خواهد شد. تعداد لنگههای ثابت و متحرک آن براساس میزان فضایی که در اختیار دارید، میتواند متفاوت باشد.
دربهای شیشه ای خودکار دارای قطعات مکانیکی و الکترونیکی بوده، که در قطعات اصلی با یکدیگر یکسان هستند. در همه آنها از برق به عنوان نیروی محرکه استفاده خواهد شد. با توجه به طرحهای متنوعی که وجود دارد، در کیفیت و جزئیات قطعات با یکدیگر تفاوت خواهند داشت.
معرفی قطعات اصلی الکتریکی در درب شیشه ای
اپراتور درب شیشه ای :
وقتی صحبت از اپراتور درب شیشه ای میشود، همان مکانیزمی است که در بالای این نوع از درب ها وجود دارد. در واقع کلیه فرمانها از همین طریق به اجرا درخواهند آمد.
کنترل باکس:
یکی از قسمتهای مهم انواع درب شیشه ای است. همانطور که از نام آن میتوان فهمید ( جعبه کنترل)، دستورات و نوع حرکت دربها به تنظیمات آن بستگی خواهد داشت.
چشمی:
از چشمی ها برای تشخیص موانع استفاده میشود.
کلید تعیین وضعیت:
با استفاده از این کلید میتوانید وضعیت حرکتی و غیر حرکتی را برای اپراتور مشخص نمایید.
سنسورها:
آنها قطعاتی هستند که میتوانند در زمان بسته شدن در، موانع را تشخیص دهند.