مطالب دورژانس

چالش های پیش رو در ساخت درب برقی دورژانس

جهت نصب در ورودی آپارتمان ها، منازل مسکونی حیاط دار، پارکینگ ها، مکان ها تجاری و دفاتر اداری طراحی و تولید می شود. این درب ها امکان عبور و مرور راحت و بدون دردسر را برای ساکنان ساختمان ها فراهم می آورند. از این رو در سال های اخیر به وفور شاهد استفاده از این درب های برقی در سطح شهرها هستیم.

1- چالش های ساخت درب برقی کشویی

برای ساخت درب برقی مدل کشویی باید بدانید که این درب ها مناسب استفاده در مکان هایی با عرض ورودی بزرگ می باشند. در واقع اگر ورودی شما عرض کمی داشته باشد، استفاده از درب کشویی گزینه ای ناکارآمد خواهد بود. زیرا لت های به کار رفته در ساخت این درهای برقی معمولا بزرگ است. ضمن این که تولید آن با لنگه های کم عرض به شدت باعث کاهش زیبایی درب خواهد شد.

2- چالش های ساخت درب برقی لولایی

یکی دیگر از مدل های پر کاربرد درب برقی ، درب های لولایی است. این مدل معمولا دارای دو لنگه است که برای باز و بسته شدن بر محور لولا می چرخد. یکی از مهم ترین نکاتی که در ساخت درب لولایی باید در نظر بگیرید ابعاد ورودی ساختمان و فضای موجود در داخل آن می باشد. زیرا نحوه باز و بسته این مدل درب ها حاکی از نیاز به فضای کافی جهت حرکت لت های در بر روی پاشنه لولا می باشد. در کنار این موارد لازم است میزان حرکت درب به روی لولا را هم بررسی کنید. 

انتخاب درب برقی مناسب جهت تحمل وزن لنگه های درب برقی نیز بسیار مهم است. اگر جک ها نتوانند به خوبی از پس فضا و وزن هر یک از لت های در برآیند، در عملکرد کلی دچار مشکل خواهند شد.

3- چالش های ساخت درب برقی فلزی

برخی از درب های برقی از لنگه های فلزی بهره می برند. این مدل درب ها معمولا از آلیاژ آهن تهیه شده و وزن زیادی دارند. به همین سبب باید از جک ها و ریل های قدرتمند برای جابجایی آن کمک گرفت. در واقع هر چه وزن و ابعاد درب اتوماتیک فلزی بیشتر باشد، هزینه های جانبی آن هم بیشتر خواهد شد.

مسئله دیگر مجاورت درب برقی فلزی با شرایط جوی مختلف نظیر بارش برف، باران، تابش شدید خورشید، تغییرات دمایی آب و هوا به صورت ناگهانی می باشد. از این رو آلیاژ مورد استفاده در ساخت درب باید طوری پرداخته شود، که قادر به تحمل تغییرات ناگهانی شرایط آب و هوایی باشد.

عوامل دیگر نیز وجود دارند که موجب آسیب های احتمالی برای درب برقی فلزی می شوند. به طور مثال می توان از برخورد ماشین هنگام تردد از میان درب، پاشیده شدن مواد شیمیایی خورنده به روی لت ها، زنگ زدگی آلیاژ در اثر رطوبت زیاد و … نام برد.

با در نظر گرفتن موارد بالا در میابیم که درب برقی فلزی باید از آلیاژ مرغوبی ساخته شود تا استحکام مناسبی در برابر شرایط جوی و آسیب های فیزیکی داشته باشد. 

4- چالش های ساخت درب برقی شیشه ای

یکی دیگر از درب های برقی مدل شیشه ای است. این درب ها معمولا از لنگه های شیشه ای با فریم فلزی تشکیل می شوند. به همین دلیل امکان مشاهده فضای داخلی را از بیرون ساختمان فراهم می آورند. این ویژگی درب برقی شیشه ای را به انتخابی ایده آل برای فروشگاه ها، نمایشگاه ها، لابی هتل ها، رستوران ها و … تبدیل نموده است. اما باید بدانید که خرید این مدل درب ها چالش هایی نیز به دنبال دارد. به طور مثال ابعاد و اندازه های ورودی ساختمان تاثیر زیادی بر تعداد لنگه های ثابت و متحرک درب خواهد گذاشت. این مسئله می تواند موجب تغییر در هزینه های طراحی و ساخت درب شود.

مورد بعدی که  باید بدانید، جنس و کیفیت مواد اولیه در ساخت آن می باشد. اگر از شیشه های نامرغوب برای تولید این درب ها استفاده شود، امکان ایجاد موج در دید شیشه ها وجود دارد. در نتیجه ظاهر زیبای درب به طور کلی زیر سوال خواهد رفت. بهترین جنس برای ساخت درب شیشه ای از نوع لمینت و سکوریت است. این شیشه ها مقاومت بالایی در برابر ضربه داشته و احتمال شکستن و ترک خوردنشان بسیار پایین است.

5- چالش های تهیه تجهیزات مهم درب برقی

ساختار و نحوه عملکرد درب برقی به گونه ای است که تمام اجزای سیستم اعم از موتور، لنگه های درب، ریل یا جک، مرکز فرمان، چشمی ها و دیگر یراق آلات به صورت یکپارچه با هم کار می کنند. در نتیجه وجود ایراد یا عدم کیفیت در هر یک از قطعات می تواند موجب بروز مشکل در عملکرد کل سیستم شود.

دیگر موردی که هنگام خرید درب برقی باید در نظر داشته باشید، شرایط محیط نصب درب و ابعاد آن می باشد. این عوامل به صورت مستقیم بر انتخاب نوع درب (کشویی یا ریلی)، جنس لنگه های آن (فلزی، شیشه ای یا …)، جک پارکینگی مورد نیاز یا ریل های جابجا کننده لت ها و … تاثیر می گذارد.

در کنار تمام این موارد شما می توانید تجهیزات متفرقه دیگری با توجه به نیازتان برای درب برقی تهیه نمایید. این تجهیزات عبارتند از: امکان اتصال درب به سیستم های امنیتی، دستگاه های پلاک خوان، سیستم تشخیص مانع و ترمز گیری، میزان مقاومت جک و ریل و … .

6- چالش های تعیین قیمت ساخت درب برقی

عوامل متعددی در ساخت درب برقی می توانند تعیین کننده قیمت نهایی آن باشند. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

– جنس بدنه و لت های درب

– تعداد لنگه های ثابت و متحرک

– نوع و برند موتور الکتریکی

– نوع جک پارکینگی (یا ریل)

– سیستم مرکز فرمان و برد الکتریکی

– یراق آلات

درب برقی
[njwa_button id="5357"]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *