درب سازان ایمن فک

ساختار جک پارکینگی در قزوین

جک ریلی جنیوس Falcon محصولی از شرکت جنیوس ایتالیا که دارای قیمت مناسب و کیفیت بالا در کنار گارانتی بلند است. 
جک های کشویی Falcon M8-M5 مجهز به اپراتور 220 ولت و پر قدرت است. مدار فرمان Falcon ، مدار فرمان Sprint 382 مدار مجهز به LCD می باشد.
موتور درب اتوماتیک کشویی جنیوس Falcon-M8C یک برند ایتالیایی است که برای درب های ریلی کشویی مورد استفاده قرار می گیرد. 
مدل سیستمFalcon M5Falcon M8
ولتاژ ورودی220220
مدار فرمانSprint 382Sprint 382
قدرت درب 500 کیلوگرم800 کیلوگرم
عرض هر لنگه5 متر8 متر
برق اضطراریخیرخیر
گارانتی24 ماه24 ماه
نوع جک هاالکترومکانیکالکترومکانیک
کشور سازندهایتالیاایتالیا

 

شرکت فنی مهندسی دورژانس با 27 سال سابقه درخشان در زمینه فروش ،نصب و تعمیر انواع جک ریلی برقی ایرانی و خارجی و نماینده انحصاری محصولات ایتالیا در ایران مفتخر است که به صورت 24 ساعته در حال خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
شما می توانید از طریق وبسایت ما با محصولات و تیم دورژانس بیشتر آشنا شوید و همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان دورژانس با شماره  02191003369 تماس بگیرید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در skype
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print